VELKOMMEN TIL LYS VÅKEN

30.09.2018

Kjære 5. og 6. klassinger!

Vil du være med på noe spennende?

Natt til 1. søndag i advent inviteres du til å være med og sove i Snarøya kirke. Vi samles lørdag 01. Desember kl. 17.00. Programmet vil bestå av lek og ulike aktiviteter, lage gudstjeneste, spise god mat, og sist, men ikke minst, sove i kirken.

Søndag morgen spiser vi frokost og gjør oss klare til resten av formiddagen. På gudstjenesten skal vi vise hva vi har gjort i løpet av helgen. Foresatte, faddere, søsken og venner er hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten 02. Desember kl. 11.00!

Mer praktisk informasjon vil bli sendt de påmeldte når arrangementet nærmer seg.

Se Lys Våken video på menighetens facebookside (OG: LIK gjerne facebooksidensiden): SE LYS VÅKEN VIDEO HER

Er det spesielle behov eller allergier vi må ta hensyn til, er det fint om vi får en beskjed om dette ved påmelding.

For påmelding, trykk her

Pris: 150 kr.

Ta kontakt om dere ønsker økonomisk støtte til arrangementet!

Har du spørsmål?

Ta kontakt på mail: maria@fornebulandet-menighet.no

Eller på mob: 474 63 091