Velkommen til 4-årsbok

05.09.2019

Velkommen til 4-årsbok

Kjenner du en 4-åring eller en som blir fire i løpet av 2019? Da er dere hjertelig velkomne til samlinger i Snarøya kirke 19. og 22. september.

Torsdag 19. september kl. 16.30-17.45 blir det en samling for alle som fyller fire år i løpet av 2019 og deres foresatte, hvor det blir lek og middag. Derfor er det fint om de som vil ha mat melder seg på her slik at vi får laget nok mat. Her kan du melde på deg og barnet ditt.

Søndag 22. september inviterer vi spesielt Fornebulandet menighet sine 4-åringer til Høsttakkefestgudstjeneste for små og store. I løpet av gudstjenesten vil 4-åringene kunne komme fram for å motta hver sin 4-årsbok.

Det vil bli sendt ut invitasjoner i posten til dem som har et barn som er døpt eller hvis noen av foreldrene er døpte medlemmer i Den Norske Kirke. Alle er velkomne til 4-årsbok, også de som ikke har fått invitasjon i postkassen eller ikke er døpte.

Samlingene knyttet til 4-årsboka er en del av kirkens trosopplæring og arrangementene er gratis.

Har du spørsmål i forbindelse med samlingene knyttet til 4-årsboka? Ta kontakt med:

Tor Olav Gauksås, menighetspedagog i Fornebulandet menighet

Mail: tg846@kirken.no