Babysang

01.09.2015

Torsdager kl.12.30-14.00.

Velkommen til babysang i Snarøya kirke! Vi møtes i kirkestua, nede i Snarøya kirke, hver torsdag fra kl.12.30 til ca. kl.14. Dørene åpner kl.12, slik at man har tid til å samle seg eller skifte en bleie eller lignende før vi begynner å synge. Se menighetens kalender for oversikt over samlinger.

Kontaktperson er Ingeborg Aadland: Tlf.nr. 404 42 156 / ingeborg.a@fornebulandet-menighet.no

Mer informasjon
Fornebulandet menighet tilbyr babysang i Snarøya kirke til småbarnsforeldre med og uten sangstemme. Babysang er et drop-in-tilbud og krever ingen påmelding. Det koster 30 kroner per gang, eller 200 kroner i semesteret. Ta med babyen din og kom!

Musikk er viktig for barnets motoriske, emosjonelle og sosiale utvikling. På babysang får barnet mulighet til å uttrykke og utfolde seg musikalsk. Målet er å skape en felles opplevelse gjennom å leke, synge og utforske sammen med barnet sitt. Babysang gir barn og foreldre et rom hvor de kan være sammen og bli kjent med hverandre, og med andre barn og småbarnsforeldre.

Velkommen!