Barn & unge


Barn og unge i ulike aldre på Fornebulandet kan være med på mye spennende fremover – her får dere et innblikk i hva som skjer denne våren og hva vi ser frem til! 

 

  For hele familien – Superonsdag

Superonsdag - full dag i kirken hver onsdag! Velkommen til aktiviteter for både små og store!

Felles møteplass for små og store med sang, dans, vafler, aktiviteter og billig middag!

Program: Babysang kl. 12.00, Onsdagsvaffel kl. 12.30, Middag kl. 16.30, Baluba kl. 17.00, Barnegospel kl. 17.00.

 

 0-1 år – Babysang

Babysang fortsetter i kirkestua nede i Snarøya kirke også til våren. Der koser mange små og store seg med sang, sosialisering og vafler hver onsdag. Babysang begynner kl. 12.00, men det er åpent fra kl. 11.30 – bli igjen for vaffel og prat etterpå.

 

 

0-1 år – Babysanggudstjeneste

Gudstjenesten 2. juni kl. 11.00 vil bære preg av babysang og passe de minste. Det blir kjente elementer fra babysang som rytmeinstrumenter, hav og såpebobler.

 

 

 2-5 år – Baluba

Barn og voksne synger, danser, hopper og leker sammen – bli med onsdager kl. 17.

Spond-kode: TQOBS 

 

 5 år – Karnevalgudstjeneste

Velkommen til å få 5-årsbok under karnevalgudstjeneste 11. feb kl. 11.00. Alle er velkomne til å delta på festgudstjeneste – kle deg ut eller kom som du er. Det blir lek og piñata under kirkekaffen etter gudstjenesten. Trykk her for å lese mer og melde på 5-åringen!

 

 

Fra 1. klasse – Barnegospel

Koret for barna som har begynt på skolen. Det blir sang, lek, opptredener, kjeks og saft – bli med på onsdager kl. 17. Spond-kode: KQOTP 

 

 

3.-4. klasse – Tårnagent

Søndag 5. mai kl. 11.00 blir det Tårnagentgudstjeneste i Snarøya kirke. Da inviteres tårnagenter til å få et spesielt tårnagentbevis som gjør at de etter gudstjenesten får utforske kirka gjennom å løse hemmelige koder – og får spesialtilgang til tårnet.

 

 

5.-7. klasse – Sporty 

Mange aktivitetsglade tweens møtes i hallen på Oksenøya skole én fredag i måneden – til enkel mat og aktiviteter som kanonball, stafetter og annen moro. Bli med! Spond-kode: UHPID

 

 

 

5.-7. klasse – Harry Potter-dag

Lørdag 20. april inviterer vi til Harry Potter-dag i Snarøya kirke. Da skal vi utforske kirka gjennom Harry Potter-universet og vi skal prøve den spennende sporten rumpeldunk.

 

 

8. klasse og oppover – Ungdomsklubb

Gratis middag, volleyball, spill, hobbyverksted og musikk. Bli kjent med nye venner og ta med de gamle – de fleste mandager kl. 18-21. Følg med på Instagram: @for_u_ten_sing 

 

 

9. klasse – Konfirmasjon

Påmelding innen 1. oktober, oppstart i januar. Trykk for mer informasjon!

 

 

10. klasse – Lederkurs

Ungdommene øver på å være ledere - både teoretisk og praktisk. Deltakerne får være med på mye gøy, og det blir alltid et godt fellesskap. Oppstart mandag 28. august. 

Velg kalender