Barn & unge


Barn og unge i ulike aldre på Fornebulandet kan være med på mye spennende fremover – her får dere et innblikk i hva som skjer denne høsten og hva vi ser frem til! 

  For hele familien – Superonsdag

Superonsdag - full dag i kirken hver onsdag! Velkommen til aktiviteter for både små og store!

Felles møteplass for små og store med sang, dans, vafler, aktiviteter og billig middag!

Program: Babysang kl. 12.00, Onsdagsvaffel kl. 12.30, Middag kl. 16.30, Baluba kl. 17.00, Barnegospel kl. 17.00.

 

 0 år – Babysang

I høst er babysang tilbake i egne lokaler på Snarøya etter vellykket prøveprosjekt med Fornebupiloten i vår. Vi har vært opptil 70 små og store som har kost oss med sang, sosialisering og vafler hver onsdag. Babysang er blitt et så populært tilbud at vi har litt plassutfordringer, og vi flytter nå tilbake til fine lokaler i kirkestua i Snarøya kirke. Babysang begynner kl. 12, men det er åpent fra kl. 11.30 - bli igjen for vaffel og prat etterpå. 

 

  0 år – Babysangdag (og drop-in-dåp)

Lørdag 21. okt ønsker vi velkommen til sang, sosialisering og lunsj i Snarøya kirke. Det blir en dag med babysang og lek med musikk, og mulighet for drop-in-dåp og lunsj i Kirkestua. Trykk for å lese mer!

 

 

  2 år – Krøllegudstjeneste 

Velkommen til Krøllegudstjeneste i Snarøya kirke 12. november - hvor vi skal lete etter sauen Krølle som er blitt borte, og utdeling av boka om Krølle. Trykk for å lese mer og melde på din 2-åring!

 

 

 

  2-5 år – Baluba

Barn og voksne synger, danser, hopper og leker sammen – bli med onsdager kl. 17.

Spond-kode: TQOBS 

 

  4 år – Fireårsbokgudstjeneste

Velkommen til å få 4-årsbok under høsttakkefestgudstjeneste 24. sep. Trykk for å lese mer og melde på din 4-åring!

 

 

6 år – Førsteklasses-gudstjeneste

I år inviterer vi alle som begynner på skolen i høst til gudstjeneste der vi skal gjøre stas på skolestarterne. De får utdelt egen bok til skolesekken, og det blir kirkekaffe med servering og aktivitet tilpasset barna. Velkommen søndag 20. aug kl. 11.

 

 

Fra 1. klasse – Barnegospel

Koret for barna som har begynt på skolen. Det blir sang, lek, opptredener, kjeks og saft – bli med på onsdager kl. 17. Spond-kode: KQOTP 

 

 

5.-6. klasse – Lys Våken

Første helgen i advent har dere muligheten til å overnatte i Snarøya kirke! Vi skal utforske, leke, synge og delta på gudstjenesten på søndagen. Da er også hele familien hjertelig velkommen! Trykk for påmelding og lese mer!

 

 

5.-7. klasse – Sporty 

I vår startet «Sporty» med mange aktivitetsglade tweens i hallen på Oksenøya skole. Vi fortsetter i høst - én fredag i måneden – med enkel mat og aktiviteter som kanonball, stafetter og annen moro. Bli med! Spond-kode: UHPID 

 

 

 

8.-9. klasse – Pysjcup

17. nov arrangerer KFUK-KFUM felles nattvolleyballcup i Bærum, og vi skal være med! 

 

 

 

8. klasse og oppover – Ten Sing

Gratis middag, volleyball, spill, hobbyverksted og musikk. Bli kjent med nye venner og ta med de gamle – de fleste mandager kl. 18-21. Ten Sing på Instagram: @for_u_ten_sing 

 

 

9. klasse – Konfirmasjon

Påmelding innen 1. oktober, oppstart i januar. Trykk for mer informasjon!

 

 

10. klasse – Lederkurs

Ungdommene øver på å være ledere - både teoretisk og praktisk. Deltakerne får være med på mye gøy, og det blir alltid et godt fellesskap. Oppstart mandag 28. august. 

Velg kalender