Konfirmasjon i Snarøya kirke

Konfirmanttiden er en unik mulighet til å gå inn i livets store spørsmål, og til å få nye venner i et annerledes fellesskap. Konfirmasjonstiden i kirken er for dem som tror, tviler og er nysgjerrige, og målet for konfirmanttiden er at man skal lære mer om Gud, hverandre og seg selv.

Ønsker du å melde deg på som konfirmant til neste år, eller vite mer om planene for konfirmanttiden, kan du trykke her:

Konfirmant 2021 i Fornebulandet menighet

I løpet av konfirmanttiden lærer man om kristen tro gjennom samlinger, gudstjenester og leir. Konfirmantleiren er et høydepunkt for både deltakere, ungdomsledere og ansatte – det er noe eget å med være sammen en liten uke i strekk, fylt med aktiviteter, konkurranser, nye vennskap og et stort fellesskap.

Hvem kan konfirmere seg?

Det vanlige er å konfirmere seg det året man fyller 15. I 2021 vil det si alle som er født i 2006. Det er også vanlig å konfirmere seg i den kirken/menigheten man sokner til. Hvis du er i tvil om hvilken menighet du sokner til kan du sjekke her ved å søke opp gatenavn.

Det er ingen krav om at du skal være født i et visst årskull eller bo i en viss gate for å kunne konfirmere deg hos oss. Hvis du ønsker å konfirmere deg hos oss på grunn av venner eller andre årsaker er det bare å ta kontakt.

Spørsmål?

Ta kontakt med: