Babysang, lunsj og drop-in-dåp lørdag 21. oktober🎶


Lørdag 21. oktober skjer det mye fint i Snarøya kirke! Da inviterer vi til både babysangdag kl. 11 - med sang, sosialisering og lunsj, og drop-in-dåp kl. 12-15.

Babysangdag (kl. 11-13):

På store lekematter leder menighetspedagog Ingeborg Aadland babysangen - og barn og voksen får leke med musikk, rytmeinstrumenter og såpebobler. Sangstunden varer ca. en halvtimes tid, og etter den serverer vi lunsj i kirkestua. Hjertelig velkommen!

Babysang er et gratis og uformelt tilbud for folk både med og uten sangstemme. Kom med den stemmen du har! Akkurat denne lørdagen er en ekstra babysangdag i tillegg til babysang-onsdagene vi har resten av året - les mer om babysang i Fornebulandet menighet her!

 

Drop-in-dåp (kl. 12-15):

Denne dagen er det også drop-in-dåp i Snarøya kirke mellom kl. 12-15. Dåpen er for alle, uansett alder. Drop-in-dåp er et alternativ til dåp i gudstjenesten, men det er like høytidelig og fint. Ta med fødselsattest til barnet ditt, eller ID-kort/pass hvis det er en voksen som skal døpes. Etter dåpen er alle hjertelig velkommen ned i kirkestua til lunsj!

Hva er drop-in-dåp? Det er en fullverdig dåp. Selv om det er flere som skal bli døpt, får hver enkelt tid til samtale og tid ved døpefonten og mulighet til å tenne lys. Dersom du har faddere med, er det fint, men vi som jobber i kirken kan være dine faddere ved dåpen.

Her kan du lese mer om drop-in-dåp!

Tilbake