Lys Våken✨


Lys Våken nærmer seg! Natt til 1. desember har årets 5.- og 6.-klassinger mulighet til å være med på overnatting og adventsnatt i Snarøya kirke!

I år får årets 5.- og 6.-klassinger muligheten til å være med på en spennende helg og overnatte i Snarøya kirke på Lys våken!

Vi samles i kirka lørdag 30. november kl. 17.00. Her skal vi leke, ha ulike aktiviteter som feks refleksløp, spise festmåltid sammen, bli bedre kjent med hverandre, lage gudstjeneste, og sist, men ikke minst - sove i kirka!

Søndagsmorgen spiser vi frokost, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etterpå blir det kirkekaffe. Foresatte, faddere, søsken og venner er hjertelig velkommen til å være med på gudstjenesten 3. desember kl. 11.00! Her skal Lys Våken-deltakerne være med og vise hva de har gjort i løpet av helgen.

Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og oss selv.

Mer praktisk informasjon vil bli sendt de påmeldte når arrangementet nærmer seg.

Er det spesielle behov eller allergier vi må ta hensyn til, er det fint om vi får en beskjed om dette ved påmelding.

Trykk her for påmelding! Kjenner du noen som kanskje vil bli med? Inviter dem med!

Det er begrenset med plasser på arrangementet fordi vi bare kan ha så og så mange deltakere per voksenleder – så vil det være de som melder seg på først som får plassen. Påmeldingsfrist: 28. november. Huk gjerne av i påmeldingsskjema dersom foreldre har mulighet til å være med!

Har du spørsmål? Kontakt menighetspedagog Hanna Tjøstheim på e-post: ht447@kirken.no

Tilbake