Strikk innom!


Velkommen til strikkeklubb i Snarøya kirke!

 

Med tanke på koronarestriksjoner arrangeres Strikk innom nå digitalt, på Zoom. Vert for treffet er Ingeborg Aadland, så ta gjerne kontakt med henne om du vil være med, men ikke har Facebook, så får du påloggingsinformasjon og veiledning fra henne. Ingeborg kan kontaktes på e-post ia397@kirken.no eller på telefon 40442156.

Den andre torsdagen i hver måned er det strikkeklubb fra kl 14.30 til 16.30. Strikkere i alle aldre og på alle nivå er hjertelig velkomne til strikk, skravling, te og kaffe i godt selskap. Har du et strikketøy liggende som står litt i stampe? Få hjelp og inspirasjon til å komme videre. Er du en erfaren strikker som gjerrne kan instruere andre? Vi har bruk for deg. Vil du gjerne lære å strikke, men har liksom aldri kommet igang? Vi vil gjerne hjelpe deg. 

Klubben ledes av Ingeborg Aadland, som har strikket siden førskolealder. Ingeborg hjelper gjerne til med å hente opp masker som ble borte, finne ut hvor det ble feil, viser frem fine oppskrifter og hjemmestrikkede plagg, eller bare setter på litt mer kaffe, så praten kan flyte over pinnene i takt med tråden.

Ta med deg et prosjekt og stikk innom da vel? 

Foto: Margarida Afonso/Unsplash

Tilbake